Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi*
Puhelin*
Sähköposti*

Viestisi (Esim. mikä auto kyseessä)*

Mahdollisen vaihtoauton tiedot

Auton merkki/malli
Vuosimalli
Rekisterinumero
MittarilukemaPainamalla "Lähetä" hyväksyn, että yhteystietoni tallennetaan.


Moottoripyörien myynti


Pohjanmaan Autokeskus Kokkolassa myy myös laadukkaat käytetyt moottoripyörät ja aina oikeaan, järkevään hintaan.

Valitsemme liikkeessämme myytävät moottoripyörät samalla periaatteella kuin autommekin. Haluamme myydä keskivertoa parempia käytettyjä moottoripyöriä sopivaan hintaan ja tehdä mahdollisimman monen moottoripyöräilijän harrastuksesta huoletonta ja helppoa ainakin kaluston puolesta.

Etsitkö ketterää katuhaukkaa, luotettavaa matkapyörää, kunnon klassikkoa, sutjakkaa sporttia vai maastossa pärjäävää mönkijää. Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset moottoripyörät myös kätevällä ja joustavalla rahoituksella.

Moottoripyörää ostaessa myös palvelu merkitsee paljon. Me Pohjanmaan Autokeskuksessa panostamme ystävälliseen palveluun. Meillä tunnet itsesi aina tervetulleeksi ja uskallat kysyä ja odottaa selkeää ymmärrettävää vastausta. Näin toimimalla uskomme, että lähdet liikkeestämme juuri sinulle oikealla moottoripyörällä ajaen ja suosittelet meitä myös muille.

Katso siis myytävät moottoripyörät, kevytmoottoripyörät ja skootterit kotisivuiltamme, soita tarvittaessa, kysy lisää. Ja tule paikan päälle kokemaan ystävällinen palvelumme. Tervetuloa!

Pohjanmaan Autokeskus Kokkolassa myy parhaat käytetyt moottoripyörät oikeaan, järkevään hintaan. Meiltä löydät aina laadukkaat moottoripyörät, aina oikeaan hintaan, aina ystävällisellä palvelulla.