Laadukkaat käytetyt henkilöautot
Henkilöautojen myynti


Pohjanmaan Autokeskus Kokkolassa myy laadukkaat käytetyt henkilöautot moneen tarpeeseen ja aina oikeaan hintaan. Liikkeessämme myytävät käytetyt autot ovat suomalaisille tuttuja laatu- ja järkimerkkejä kuten Audi, BMW, Mercedez Benz, Volkswagen, Honda, Nissan ja Toyota joitain mainitaksemme.

Valitsemme liikkeessämme myytävät autot aina niin, että ne ovat keskivertoa parempia laadultaan ja sopivat mahdollisimman suurelle käyttäjäkunnalle. Voit myös aina luottaa siihen, että myymme vaihtoautot oikeaan, järkevään hintaan. Meiltä saat vaihtoauton myös kätevällä ja joustavalla rahoituksella.

Oikeaa käytettyä autoa etsiessä myös palvelu merkitsee paljon. Meidän tavoitteemme ei ole myydä sinulle mitä tahansa henkilöautoa, vaan ratkaista käyttötarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi meillä myytävät autot ovat aina siivottuja ja siistissä kunnossa eikä suoraan ajosta tulleita.

Panostamme ystävälliseen palveluun. Meillä tunnet itsesi aina tervetulleeksi ja uskallat kysyä ja odottaa selkeää ymmärrettävää vastausta. Näin toimimalla uskomme, että suosittelet meitä myös muille ja palaat liikkeeseemme, kun on taas aika etsiä uusi vaihtoauto.

Katso siis myytävät autot kotisivuiltamme, soita tarvittaessa, kysy lisää. Ja tule paikan päälle kokemaan ystävällinen palvelumme. Tervetuloa!

Pohjanmaan Autokeskus Kokkolassa myy parhaat vaihtoautot oikeaan, järkevään hintaan. Meiltä löydät aina laadukkaat käytetyt henkilöautot käyttötarkoituksen mukaan, aina oikeaan hintaan, aina ystävällisellä palvelulla.