Auton myynti


Aja vanhalla autollasi meille Pohjanmaan Autokeskukseen ja vähän uudemmalla vaihtoautolla takaisin kotiin. Kuulostaa helpolta ja niin sen pitää ollakin. Auton myynti liikkeeseen on helppo, vaivaton ja luotettava vaihtoehto sille, että myyt autosi itse.

Auton myynti meille onnistuu joko suoraan tai vaihtoautona uudempaan käytettyyn autoon, mutta aina luotettavasti ja aina ystävällisellä palvelulla.

Ota meihin yhteyttä ja kerro autosi perustiedot kuten merkki, malli, vuosimalli ja mittarilukema. Saat meiltä hinta-arvion ja sen jälkeen voimme keskustella asiasta lisää.

Miksi auton myynti liikkeeseen kannattaa?


Auton myynti liikkeeseen on helppoa ja vaivatonta. Me tiedämme autosi todellisen arvon ja kunnon nopeasti sen nähtyämme. Kun olemme päässeet sopuun autosi hinnasta, kauppa on sinun osaltasi tehty ja huolet ohi. Me huolehdimme auton siivouksesta myyntikuntoon ja vastaamme myös auton kunnosta myydessämme sen eteenpäin. Sen takia moni myy auton liikkeeseen ja sen takia moni myös mieluummin ostaa auton liikkeestä eikä yksityiseltä myyjältä.

Auton myynti liikkeeseen vähentää myös muita vaivojasi. Kun olemme sopineet myynnistä, me huolehdimme tarvittavista paperitöistä. Tarvittaessa suoritamme autorahoituksen jäljellä olevan velan suoraan rahoitusyhtiöön ja saamme heiltä tiedot auton rekisteröintiä varten. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia autovakuutuksen irtisanomisesta.

Ota yhteyttä, tule näyttämään autosi meille ja jos meille syntyy yhteisymmärrys, olet myynyt autosi. Sen helpommaksi asia ei muutu. Toimimme aina luotettavasti, palvelemme ystävällisesti ja selkokielellä.